Samenstelling van kruiden & medicijnen

Alex Wu is specialist in het samenstellen van juist die kruidenmengsels die u nodig heeft. Wij laten hem zelf aan het woord/

De kruidenmengsels die ik na zorgvuldige diagnose samenstelt, zijn erg effectief . U bent wat tijd kwijt met het bereiden- koken in water- en het drinken, verspreid over de dag. Het is niet als een pil om zonder nadenken in te slikken. U dient ook de effecten bij zelf te observeren.

De kruiden bestaan volledig uit natuurlijke en uitsluitend plantaardige bestanddelen die snel inwerken op het bloed, het functioneren van de organen en de lichaamsenergie. Ze groeien op grote hoogte in de Himalaya in een zuivere atmosfeer. Dr Wu gebruikt geen uitwassen als haaientanden en zeepaardjes, waardoor dieren worden geofferd.

Dr. Wu heeft van meesters in de Himalaya regio geleerd hoe de verschillende planten hun eigen effect hebben, welke combinaties te gebruiken zijn bij welke patiënt, hoe te kijken naar de invloeden van de 4 seizoenen. Zijn medicijnen zijn nooit standaard, maar aangepast aan de specifieke persoon. Dat vraagt een grote bekwaamheid.

Ze zijn bijzonder krachtig en moeten in het begin voorzichtig ingenomen worden. De eerste stap in het genezingsproces is het opruimen van blokkades, ook oude blokkades en pijnen kunnen te voorschijn komen. Dit betekent dat bij sommigen de weg naar beter worden, eerst een weg is van het loskomen van pijnen en andere problemen. Dat kan niet in de lijn van de verwachting liggen en dan is vertrouwen in de capaciteiten van Dr. Wu de enige manier om via een neergang naar een positief resultaat te komen. Bij anderen wordt meteen al de weg naar verbetering ingeslagen