Kosten

De toegepaste medicinale kruiden mengsels zijn zeer exclusief en worden alleen door dokter Wu gebruikt uit kostbare grondstoffen. De prijzen van de medicijen stijgen elk jaar en toch heeft dokter Wu al jaren hetzelfde tarief.

Elke patiënt krijgt een individuele behandeling, niemand is gelijk, ook al heet de ziekte hetzelfde. Dat komt omdat de energie van de kosmos voortdurend in en om ons beweegt. In de Chinese geneeskunde kan bijv. hoofdpijn wel 7 oorzaken hebben.Het aantal patiënten dat kan deelnemen is beperkt.

De kosten van behandeling door dokter Wu staan in geen verhouding tot de tijd en de inspanning die hij voor u verricht. Voor alle diensten moeten we betalen. Bij medische kosten denken we anders. Door het bestaan van een ziektekostenverzekering hebben we het idee dat alle medische kosten vergoed moeten worden. Die zorgverzekeringen hebben helaas wat betreft andere geneeswijzen dan de gangbare Westerse, een zeer terughoudend en weinig gemotiveerd beleid. Daarentegen floreert de "welness"industrie. Het geld dat daarin omgaat zou beter kunnen worden besteed aan innovatieve, particuliere  en op het individu gerichte dokters.

Contactgegevens

A.X.K Wu                                       H.J. Evers     
Telefoon: 0316-240883                   Telefoon: 0316-242937
                                                    Emailadres: hjevers29@kpnmail.nl